Saturday, 25 February 2012

Lelaki dapat lovebox? -,-

oke salam all.. sihat semua harapnya.. bg yg knl apiz,, smlm adk apiz operate and still dalam keadaan tak sedar.. hope dia cepat sembuh.. thanks utk sesapa yg doakan and wish takziah.. jasa korg xkn apiz lupakn..  oke ckp psl tittle apiz tu.. pelik ke ek?? bagi apiz sgt lah pelik bla girl yg bg kt kita hadiah.. love box pulak tu.. malu nyee nk trima.. tadi lepas mandi,, someone cll nk dtg tgk my sister.. time tu apiz pun nk ke sana jugak.. apiz pun ckp apiz boleh amik "someone" tu.. okay then kitorg sesama diam je ats kete.. tkde idea nk ckp bnyk.. fikiran pn tengah kusut sikit tme tu.. oke then terjadi lah satu dialog..

Si gadis : I nak bg you something.
Apiz     : oke, what?? (weird)
Si gadis : Hemm, nanti smpai dekat hosp lah ye??
Apiz     : oke jugak (cuak)
Si gadis : Hehe *_*

Dia boleh buat muka macam tu.. terus xleh consentrate bwk kete.. haha :D risau gila time tu.. ape lah kn dia nk bg.. then sampai dekat hosp tu terus dia kluar kan something dari handbag dia.. Tahu apa jadi? *_* Muka apiz terus putih pucat.. hilang segala hitam kt muka.. hahahaha :D Dialog seterusnya..

Si gadis : Amik lah ni..
Apiz     : (kaku and blur smbil tgk hadiah tu.)
Si gadis : Hello piz! I'm talking to you..
Apiz     : Apa ni?? (sambil amik hadiah tu)
Si gadis : That is lovebox.. open it and meet you back at umaira ward :)
Apiz      : okay, meet you there (sambil lmbai tgn)
Si gadis  : ( senyum dan terus senyum)

Lepas dia pergi, apiz still tk bukak box tu.. dia ckp lovebox.. makin cuak aku dibuat nyee.. ape ni?? takutnyee nk bukak.. Tanpa disedari,, my cousin ade dekat mirror kete.. dia tgk lah ape yg jadi td?? wtf!! malu nyeee aku!! again and again.. terus lah bukak box tu depan cousin ksayangan aku.. ade sikit smgt dn ktenangan.. okay dalam tu ada smarties chocolate dia tabur atas tisu and theN ada kertas warna merah,, tulisan kuning tulis I LOVE YOU AND WAITING FOR YOU.. wth?? ape nk buat ni.. nk naik ke x jmpa adk?? muka cuak tak hilang lg ni.. terus cousin ak tarik ak.. naik lah ats bt muka gentle.. haha dlm hati?? nk naik seram malu nyee.. itu je :D

:)


#I WANT LOVE DEAR BUT NOT NOW CAUSE I'M AFRAID TO TAKE A RISK OF LOVE  #

like..lailai =)

0 comments:

Post a Comment

copyright by apiz not other